Znam da sam vec postirao, ali sta cu kad mi je pcelar srcu prirastao...
2 comments:
Anonymous
said...
:))))) evo setih se dorucka koji obicno zimi jedem: 2 kasicice posnog sira kasicica meda sveze rendana jabuka pola limunovog soka sveze mlevenih oraha, 1 -2 kasikice 1 kasicica hladnocedjenog ulja 1 kasicica sveze mlevenog prosa ili int.pirinac Sve dobro izmesati(sastojke po ukusu kolicinski povecavati, neke smanjiti), jesti sa domacim hlebom i lepi(kamilica, lipa) caj uz
2 comments:
:)))))
evo setih se dorucka koji obicno zimi jedem:
2 kasicice posnog sira
kasicica meda
sveze rendana jabuka
pola limunovog soka
sveze mlevenih oraha, 1 -2 kasikice
1 kasicica hladnocedjenog ulja
1 kasicica sveze mlevenog prosa ili int.pirinac
Sve dobro izmesati(sastojke po ukusu kolicinski povecavati, neke smanjiti), jesti sa domacim hlebom i lepi(kamilica, lipa) caj uz
malena
Jesi l' snimila pcelara? Isti Zoran Radmilovic. I likom i spikom...hahaha
Nego, vojvodjanko moja, kakav ti je ovo dorucak zimski? Ima l' gdje mesa? Ono sto pjesme kazu... cvarci, slanine i ostali bakraci?
Znao sam ja da je onaj Balasevic lafinas zecsi. On ce meni svoju liriku prodavat...
Pozdrav
SD
Post a Comment