Thursday 15 November 2007

Zanimljivosti

Preuzeto sa: http://www.vecernji.hr/newsroom/zanimljivosti

Osudjen Skot koji je htio obljubiti bicikl

Škotski neženja koji je uhvaćen kako pokušava obljubiti 16-godišnji bicikl osuđen je na tri godine uvjetno te mu je ime uneseno u Registar seksualnih prijestupnika zajedno sa silovateljima, pedofilima i drugim tipovima kojih se treba čuvati.

In flagranti su ga uhvatile čistačice hostela u Ayru u kojem se nastanio, i to kad su s pomoću "ključa za sva vrata" ušle u njegovu sobu jer im na kucanje nitko nije odgovarao. No, Robert Stewart (51) bio je u sobi, odjeven u majicu i gol od pasa te je, zajahavši nesretnu dvokolicu, pomicao bokove naprijed-natrag simulirajući seks. Obje su čistačice, "ekstremno šokirane" gnjusnim činom, prijestupnika prijavile menadžeru hostela, koji je zatim obavijestio policiju.

Osuđeni je Škot na suđenju priznao da je nezakonito pokušao seksualno napastovati spravu te simulirao seks s njome, a sudac Collin Miller izjavio: Mislio sam da sam se u četiri desetljeća svoga rada na sudu upoznao sa svim perverzijama koje čovjek može zamisliti, no ovo je za mene nešto sasvim novo. Nikad nisam čuo za "bicikl-seksualca"!

Buhahahahaha...Tito dragi. Najbolji je dio teksta koliko je godina imao bicikl, kaze 16... najzajebanije godine. Dobro je i prosao sa tri godine uvjetno. Sta bi da je biciklu bilo tri godine....

No comments: