Tuesday 1 May 2007

Pitanje dana...II

Trazi li se Vama slatko poslije seksa?

Ja pobudalih. Od kako sam prestao pusiti, poslije opcenja iliti erotskog praznjenja, moram uzet' nesto slatko inace ce mi pozlit'. Seks mi oduzima secer, te cokolada mora du bude pored Advila. Ali, kao sto znamo, opcenje se vecinom desava u vecernjim satima, sto ce reci, da poslije ponoci ceprkam po vitrini ili frizideru u potrazi za necim...slatkim. Ajd' ti sad smrsaj.

8 comments:

Anonymous said...

uf, dje me nadje s temom ovom...kad malo bolje razmislim...i poslije slatka - slatko! nije, lazem...poslije slatka slano - za neutralizaciju, pa onda opet iza slatko.ovo nisu dvosmislice! a postpartum shlauf forever rulez!
HH

sretno dijete said...

Ja vec razradio teoriju. Jednostavna je. Punija zena=potpuni seks. Anoreksiji ulaz zabranjen...
Btw, ak' u nedjelju navecer ne pojedoh pola frizidera.Wink, wink... Slatko-slano, daj sta bilo. Umrijeh od gladi...

Merima said...

I posto sam ovaj post spomenula TAM', evo me i VAM' da ti odgovorim.
Davno, davno, kad je ova baka jos isla u sipke :D, nije joj se jelo slatko poslije sipaka, nego bi ozednila. I u toku prikupljanja plodova prirode :D, i na kraju. Bilo je nesto eroticno i u toj zedi, simPolicnoj, a i cinu usporavanja, privremene pauze, naginjanja preko ivice kreveta i uzimanja plasticne flase koju uvijek drzim pri ruci, i pijenja i namjernog pustanja da mi voda curi niz bradu, vrat, tijelo, da se ohladimo i trajemo duze. I ja i "On".
A za prisjecanje na ovo i za to sto mi je srce prokucalo kroz grudi umal nemal, i sto ja, i to ne jednom, nego nekoliko pusta ozednih citajuci ovo i prisjecajuci se ovih detalja ( a sama sam bila), dakle za to sve si kriv!, kriv si!, zna se da si kriv!, cim si musko zna se da si kriv!, i otud ova iskrenost.
Sto se tice suvisnih kilograma, mislim da je to sta je suvisno vrlo individualno i ovisi o osjecaju zene i njenom metabolizmu. Ja sam cim se malo udebljam spora, dosadna i teska sama sebi, i seksualno zadovoljstvo mi se nekako bitno umanji. Mene sto se tice, kad je seks u pitanju, zivjela anoreksija, hahaha. Ma salim se. Vjerovatno je to tako jer se ne mogu pohvaliti visinom, i svaki dodatni kilogram osjetim kao opterecenje i neugodnost.
Etoooo....

sretno dijete said...

Pa gde si Merima...nema te. Ogladnila ili mi se cini...
Aman je tebi vrijeme veceri...khm

Merima said...

A
Sta da radi insan... Za sve je kriv drug Niko. Niko Kejdz(o, ali ne i gedzo).
A insan? Insan moze da pjeva pjesmicu "Moja masta moja masta/// Smiiiiislja svasta!" Sto je takode dobro za nesto, zar ne.

How YOU doooing?

Ja umireeeeem, pospana, umorna... i nemam pojma kako sam se dovukla opet do prvog maja.

sretno dijete said...

Ciao M-V...

Evo gura nekako...surviving...ljeto nikako da dodje. Red sunca, red kise,sinoc sam jeo prve tresnje...

Merima said...

joj, i ja sam ukrala na poslu juce(tresnje)... ok, nisam BAS totalno ukrala, stajale su na stolu. al su tako slatke bile, da sam sve virila da me ko ne vidi kako cu uzeti jos jednu, i sklopiti oci i reci 'mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm'...
ovdje je sunce, sunce, sunce... a ja radim i veceras. i radim 6 dana ove sedmice. i nemam pojma sta radim ovdje opet - becauuuuuuseeee - supposedly imsobusybusybusy. kradem tresnje od sebe. :D probably.
poljubi zenu ko u filmu 'their eyes were watching god', i uzivaj izmedu redova. ima budala koje ne znaju. ba. i ja medu njima tu i tamo popizdim od sebe same.
i dobro sakrij slatkise, haha. steta sto nemas jos uvijek onaj regal kojem si odvalio 'vratanca', pa da sakrijes u njega i zaboravis gdje si stavio (ko moja mama pare back in 80ties, hahaha).

(polu)mononolog zavrsIT!!!

have a good day.

sretno dijete said...

Volim sezonsko voce...kratko traje, zadovoljstvo je vece.
Btw, regal je jos uvijek u maminom stanu...vintage...uspomena na djecu...nesto sto se ne baca...